Nieuws

What about 2016?

December is de maand om terug te blikken. Terugblikken is eigenlijk niet zo mijn ding, ik kijk liever vooruit! Het verleden is geweest en daar kun je niets meer aan veranderen. Zijn al je dromen vervuld en je doelen behaald? Wat waren de mooie en minder mooie momenten? Toch is het goed om stil te staan bij al deze dingen, want het jaar gaat zo belachelijk snel dat we niet altijd alles bewust meemaken. 2016 is voor Mr. & Mrs. Filipe een bijzonder jaar geweest met vele hoogtepunten! Ons topteam is naast onze – al jarenlange – vaste collega’s Noor en Roel, gegroeid met drie nieuwe sterren. Silvana, Jilke en Irmi hebben het afgelopen jaar onze club compleet gemaakt. En wat hebben we veel gedaan; Filipe & Friends, Shopevent, Tea&Trends, maatwerk, inkoop, fotoshoot, video’s, 5 jaar bestaan, online shopping, winnaar van de BOT, Modefabriek, nieuwe merken, personal shopping nights, styling avond en dan ben ik ongetwijfeld nog wat dingen vergeten!

Maar wat was het een leuk jaar! We hebben geweldige inspiratie opgedaan, veel nieuwe klanten ontmoet, hard gelachen, af en toe gejankt. We zouden het jaar niet anders willen meemaken. Zoveel moois, zoveel geleerd. En vooral trots.

Be Yourself.

En dan komt 2017 heel rap dichterbij! Als fashion modebedrijf volgen we graag de trends, het liefst lopen we zelfs voorop. Daarom is het goed om te weten, wat we komend jaar gaan zien. De tijd van skinny jeans gaat langzaam op zijn retour. Broeken moeten gewoon lekker zitten, dat is waar het om gaat. Ze worden dus weer wat wijder. De natuurlijke en neutrale kleuren zijn weer helemaal hip. Colberts zitten overheerlijk en dat is dan ook de voornaamste reden dat ze weer terugkomen.

Misschien wordt de rode draad inmiddels wel duidelijk. Zorg dat je je niet teveel laat leiden door wat een ander je wil opleggen. Je moet je prettig voelen in de kleding die je draagt en dat moet je ook uitstralen. Juist doordat je je prettig voelt, ga je dat ook uitstralen. Be Yourself.

Wij zijn klaar voor 2017!

A Fashion Love Affair

Mr. & Mrs. Filipe

Previous Post Next Post