Nieuws

Sometimes you win…

Het jaar is alweer halverwege en we kijken liever vooruit maar toch een snelle terugblik naar weer een nieuw hoogtepunt in het bestaan van Mr. & Mrs. Filipe! In mei hoorden we namelijk dat we genomineerd waren voor de Dutch Retail Experience Award. Een hele mond vol… maar kort gezegd komt het erop neer, dat het een landelijke retailprijs is voor innovatieve en authentieke ondernemers. Waarbij duurzaamheid eveneens een belangrijke rol speelt. Wij waren compleet verrast maar bovenal natuurlijk onwijs trots dat wij in dat rijtje van genomineerden stonden. Er waren verschillende categorieën en wij waren onderdeel van MEN I WOMEN.

Op zondag 9 juli was de uitreiking van deze prestigieuze award op het inspirerende Westergasterrein. Niets verwachtend togen we op deze zonovergoten dag met het hele team naar Amsterdam. Om er vooral een gezellige dag van te maken en we het onze plicht vonden ten opzichte van de organisatie om op zijn minst aanwezig te zijn. Het kwam geen seconde in ons op, dat we heel misschien wel kans konden maken op een prijs. Gezellig kletsend en inspiratie aan het opdoen op de nieuwe modebeurs de Soul Salon, stapten we niets vermoedend binnen bij het officiele gedeelte. Nadat we ons genesteld hadden, ergens achterin de zaal want we hoefden immers toch niet naar voren, hoorden we opeens onze naam… Mr. & Mrs. Filipe is de winnaar van de Publieksprijs 2017 MEN I WOMEN!!!! Wowwww, flabbergasted (of hoe je dat dan ook schrijft), compleet van slag, elkaar allemaal aankijkend met een blik van ‘wat nu?’

Met z’n allen hebben we op het podium de prijs in ontvangst genomen! Supertrots zijn we!! Vooral trots op jullie, want met deze publieksprijs (gewonnen door het meeste aantal stemmen) krijgen we weer (na de BOT 2016) jullie waardering en erkenning. Ontzettend super dankjewel allemaal.

Dit geeft ons weer nieuwe inspiratie, extra energie en laat ons vooral erg genieten van hetgeen waar we mee bezig zijn.

Binnenkort gaan we vooruit kijken, want we staan aan het begin van een nieuw modeseizoen!

New season, new brands…soon more!

A Fashion Love Affair

Mr. & Mrs. Filipe

         

Previous Post