Blog, Nieuws

Nobody is perfect but your outfit can be!

Elk seizoen proberen we om onszelf, maar vooral natuurlijk de nieuwe collectie!, op een creatieve manier te presenteren. Daarmee willen we laten zien dat we fashionable kleding hebben voor hem & haar, voor jong & oud, voor lang & klein, voor licht & donker, dus eigenlijk voor jullie allemaal!

En hoe kunnen we dat beter doen, dan gewoon zelf voor de camera te gaan staan. Het lijkt misschien een tikkeltje arrogant, alsof we denken dat we fotomodellen zijn, een ietsiepietsie narcistisch, alsof we het liefst naar onszelf kijken … Maar heel eerlijk, we vinden het allemaal best wel spannend! Natuurlijk hebben wij een paar hele knappe collega’s die absoluut van het scherm af knallen. Maar de echte reden is dat we willen laten zien dat we kleding hebben die voor iedereen toegankelijk is. Gewoon voor mensen zoals jij en ik.

NOBODY IS PERFECT BUT YOUR OUTFIT CAN BE!

Om het beste resultaat te krijgen, hebben we een paar geweldige mensen om ons heen verzameld die ontzettend goed zijn in hun vak. Want wij vinden, doe de dingen waar je goed in bent! Zij geven ons zelfvertrouwen en halen het beste & het mooiste bij ons naar boven. Cally en Loes van Switch Kappers (http://www.switchkappers.nl) zijn ware kunstenaars en weten het mooie te benadrukken. En Nina (http://www.crebasfotografie.nl ) is een echte vakvrouw. Vol passie stelt ze ons op het gemak en op het juiste moment weet ze het perfecte plaatje, maar ook de juiste sfeer vast te leggen. Ons doel: jou laten meemaken en voelen wie wij zijn en waar we voor staan; FASHION, FUN & FRIENDSHIP. Voor ons is dat gelukt, wij zijn ontzettend blij!! En nu erg benieuwd wat jij ervan vindt…

Graag willen we jou inspireren, verrassen en met je meedenken. We hopen dat jij net zoveel vertrouwen hebt in ons top team, omdat zij de beste zijn in hun vak! Want wij doen waar wij goed in zijn. En dat is jou mooier maken, jou laten stralen. Maar bovenal, jou meer zelfvertrouwen geven! Hopelijk halen wij ook het beste bij jou naar boven.

A Fashion Love Affair

Mr. & Mrs. Filipe

 

Previous Post Next Post