Nieuws

GENOMINEERD VOOR BOT 2016

Waarom verdient Filipe Mode de Boxtelse Ondernemers Trofee 2016?

FILIPE HEEFT BALLEN!

Mr. Filipe begon vijf jaar geleden als ondernemer met ballen te ondernemen voor mannen met ballen. Drieënhalf jaar later waagde Mrs. Filipe de stap om mee te ondernemen voor vrouwen met ballen! Een gedurfde, gelukkig succesvolle maar bovenal sterke combinatie. Onwijs trots zijn wij met deze nominatie voor BOT 2016!

Bij de start stelden we ons de vraag; hoe kunnen we winkelen leuker of makkelijker maken voor onze klanten en daar met elkaar meer plezier aan beleven! Oftewel Fashion, Fun & Friendship! In 2011 hadden we gelukkig de ballen om van start te gaan.

In deze huidige tijd moeten we creatief zijn en continu onze consument blijven verrassen en verleiden. Met zorg kiezen we merken uit met de juiste uitstraling, maar eigenlijk is de winkel zelf hét merk! We streven ernaar om te blijven vernieuwen in alles wat we doen; niet alleen de etalage, de kleding, de promotie en de events die we organiseren, maar ook de krachten bundelen met andere ondernemers en samenwerkingen die we aangaan om Boxtel nog attractiever/leuker te maken. Simpelweg kunnen wij het ook niet alleen en hebben we een groot gedeelte natuurlijk te danken aan ons ervaren top FILIPE team!

Inmiddels weten we dat we bij de laatste drie finalisten zitten in onze categorie (business to consumer) en daar zijn we meer dan blij mee.

Op donderdag 10 november is de bekendmaking van de winnaar! De avond vindt plaats in de Heilige Hartkerk in Boxtel. Wil je erbij zijn? Kaarten zijn te bestellen via www.bot2016.nl

A fashion love affair,

Mr. & Mrs. FILIPE

Vorig bericht Volgend bericht