Nieuws

Durf jij (je) wat aan te trekken van FILIPE?

Mensen kopen een kostuum of colbert in de winkel afgaande op de kleur en het model. We staan er meestal niet bij stil dat datgene dat binnen in het colbert zit eigenlijk net zo belangrijk is. Zeker voor het draag- en pascomfort. Als je een auto koopt weten de meeste verkopers je te vertellen wat er onder de motorkap zit. Ik vrees dat er weinig verkoopmedewerkers in de mode echter weten wat er binnen in het colbert zit en welke functie het heeft. Kwaliteiten, stoffen en materialen bepalen het comfort en de uitstraling. FILIPE geeft advies en denkt met je mee.

Een maatwerk kostuum hartstikke duur? Ik geloof in more value for money. Een maatpak samenstellen en maken is mensenwerk. Het kost tijd en aandacht. Maar uit ervaring weet ik dat het een proces is dat iedereen veel plezier en voldoening geeft. Reken op circa 5 weken van begin tot eind, van maatnemen tot en met levering. Je bepaalt je eigen stijl, model en pasvorm en zoekt een stof, de voering en de knopen uit. Kies uit verschillende mogelijke details voor een persoonlijke touch.

Het idee is dat je, als je een kledingstuk koopt, moet berekenen wat je eigenlijk betaalt per keer dat je het draagt. Pay per wear. Een goedkoop shirt van de fast fashionketens lijkt een budgetaankoop, maar misschien draag je het uiteindelijk maar drie keer. Zo is het relatief best duur. Maar draag je bijna dagelijks je pak dan blijkt het omgerekend extreem goedkoop. En extra leuk is het als je met gepaste trots de complimenten over je pak in ontvangst mag nemen.

Business of pleasure.
Voor alle soorten van maatwerk of bedrijfskleding staan wij voor je klaar. Of het nu gaat om een trouwkostuum, een businesspak met eventueel een extra pantalon of een los colbert. Ook bedrijfskleding of kleding voor maatschappelijke doeleinden – eventueel geborduurd met logo – behoort tot de mogelijkheden. Degenen die je voorgingen zijn onder andere; Taxicentrale De Meierij, Gemeente Boxtel, Hofkapel De Kromploegers, restaurant Olijf in Nuenen en Heren II van hockeyclub MEP. Voor verder informatie kijk op de site of klik hier .

Durf jij (je) wat aan te trekken van FILIPE…?

A Fashion Love Affair

Mr. & Mrs. FILIPE

Previous Post Next Post