About

FILIPE MEN l WOMEN : Italië meets Scandinavië

Filipe_heropening-1

FILIPE MEN kiest voor fashion met een vleugje Italië. Met passie, creativiteit en vakmanschap samengesteld. Zonder poespas. Altijd met een persoonlijke en deskundige service. Waar u ook voor kiest: casual, zakelijk of een mooie mix. Bij FILIPE slaagt u altijd. Dit onder het genot van een heerlijke kop Italiaanse koffie.

FILIPE WOMEN kiest voor de modebewuste en zelfverzekerde vrouw. Scandinavische merken staan bekend om de minimalistische stijl en casual look en feel. Mode met een bijzonder design, gemaakt van mooie stoffen met een hoge kwaliteit. En natuurlijk tassen, riemen, sieraden en andere accessoires die je outfit compleet maken of net een andere look geven. Dit onder het genot van een kopje verse munt thee of een glas wijn.

Mooie merken en dat merkt u!

FILIPE blijft op zoek naar trends en uitdagende merken om je bij ieder bezoek weer te verrassen. Of u nu kiest voor casual, zakelijk of een speciale gelegenheid. Daar waar de passie voor mode authentiek is. De plek waar u de pure vakmanschap kunt proeven. Met altijd de juiste accenten, een perfecte pasvorm en een eigentijds uiterlijk. FILIPE versterkt dit gevoel door bij de selectie van merken, niet alleen te kiezen op populariteit. FILIPE kiest graag voor merken met merkbare passie voor mode en vakmanschap. Daarom kiest FILIPE graag voor jonge merken met een eigen identiteit, frisse uitstraling en kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Filipe_heropening-3

Bij FILIPE MEN verkopen we onder andere Drykorn, GENTI, Scotch & Soda, Gentiluomo en Blue Industry.

FILIPE WOMEN biedt de allermooiste merken zoals SET, Dante6, Drykorn, Baum und Pferdgarten, Modstrøm en vele anderen.

Filipe op maat
én op afspraak

Waar u ook voor kiest, FILIPE zorgt ervoor dat uw kleding altijd GRATIS op maat wordt gemaakt. Maar FILIPE gaat nog verder. Heeft u geen tijd om tijdens de openingstijden te komen? Maak dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Als u ook uw wensen aangeeft, staat er naast de koffie ook een passende selectie kleding voor u klaar. Een persoonlijk en deskundig advies krijgt u er gratis bij.